La Comissió d’estudis Fallers de Torrent (COMFET) ha donat a conèixer el nom dels finalistes del premi Lletres Falleres al millor contingut infantil en un llibret de falla de la Comunitat Valenciana de l’any 2024, patrocinat per l’Ajuntament de Torrent i Samaruc Solucions Gràfiques amb la col·laboració de l’O. A. M. Junta Local Fallera de Torrent.

Les falles nominades són:

– Falla La Dula de Tavernes de la Valldigna

– Falla Caputxins d’Alzira

– Falla Cervantes de Paiporta

– Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent

– Falla Rois de Corella de Gandia

Aquest any han participat un total de 31 comissions de 12 poblacions diferents, inclosa València. El jurat ha volgut destacar la gran qualitat dels treballs presentats, el qual ha estat conformat per la dissenyadora gràfica Natalia Martín, el lingüista i cronista oficial de Torrent José Royo i el docent Arturo García Gil. Per últim, el jurat infantil ha estat format per tres xiquetes de diferents falles de Torrent, entre elles, la Fallera Major Infantil de Torrent 2024: Vega Román i dos components de la seua Cort d’Honor: Valeria Bartual i Lola Medina.

La falla guanyadora es donarà a conéixer en la festa de les Lletres Falleres, amb un premi dotat de 400€ per a la comissió.