Dijous 9 de novembre l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la Federació de les Lletres Falleres presentem l’edició 2018 dels Premis de les Lletres Falleres amb moltes novetats.

La cita està programada per a les 20 hores a la Casa de la Cultura de la localitat de la Safor, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

A la mateixa presentarem les bases dels Premis del pròxim any, que entre altres aspectes, valorem el disseny i la temàtica dels llibrets de falla, així com la portada, apartat infantil, coherència, poesia satírica, assaig o la millor piulada satírica a la xarxa social Twitter.

En l’edició de 2017, la Federació de les Lletres Falleres vam repartir una desena de premis: Premi Soler i Godes, Premi Malva d’Alzira, Premis Mocador i Emili Llueca, Premis Mestre Ortifus, Premi Climent Mata, Premi Carles Cortina, Premi COMFET, Premi + Complet i Premi #PLF.

Tanmateix, però, al pròxim any hi haurà novetats, que vos desvetllarem a l’acte del dijous vinent. En l’edició d’aquest any es presentaren més de 421 treballs, participant un total de 272 comissions de tot el territori valencià, i vam repartir vora 5.000 euros en premis.

Serà a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valdigna. T’esperem el 9 de novembre, a les 20h!

premi COMFETamics d'ortifusjunta local de xativaac falla el mocadoradeffalla la malvalletres falleres