premi COMFET

La FEDERACIÓ LLETRES FALLERES, i en el seu nom l’Associació Cultural Comissió d’Estudis Fallers de Torrent (COMFET), amb la col·laboració de Junta Local Fallera de Torrent i el patrocini de l’Ajuntament de Torrent, convoquen la I edició del Premi COMFET al millor contingut infantil en un llibret de falla de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de premiar el treball que fan les comissions falleres en els llibrets en la promoció de l’ús del valencià.

El present premi té com a finalitat reconèixer la qualitat dels continguts i disseny des del punt de vista pedagògic, didàctic i cultural en l’aparat infantil del llibret o llibret infantil independent editat per les comissions falleres. La concepció global dels treballs presentats han de dirigir-se a un públic infantil (faller o no faller).

Es valorarà la coherència global de la proposta que ha d’estar relacionada amb la temàtica infantil de la falla del present exercici, des del punt de vista del disseny (presentació dels representants, comissionats, etc.) i del contingut, que obligatòriament ha d’incloure l’explicació de la falla infantil.

Es dona plena llibertat per triar la tipologia textual desitjada o conjunt d’elles en l’explicació de la falla i/o articles que conformen el llibret infantil (narracions breus, poesia, teatre, joc escènics, cal·ligrama, reportatge d’investigació, notícia, article d’opinió, crònica, anunci, còmic, etc.).

Organitza
A. C. Comissió d’Estudis Fallers de Torrent (COMFET)

Premis
400 € (per a la comissió) al millor contingut infantil en un llibret de falla de la Comunitat Valenciana.

Patrocina
Ajuntament de Torrent

Col·labora
Junta local fallera de Torrent

premicomfet@lletresfalleres.org

El límit d’admissió dels exemplars impresos del llibret finalitzarà el mateix dia que la convocatòria de Conselleria.

descarregar bases lletres falleres

DESCARREGAR LES BASES